Wasstraat Groningen

Geling’s wasstraat Groningen; zowel buiten- als binnenkant

Bent u op zoek naar een wasstraat in Groningen? Geling’s Langste autowasstraat is al sinds 1975 de wasstraat in Groningen.

Met maar liefst twee washallen kan de autowasstraat 150 auto’s per uur wassen. En niet alleen de capaciteit is groot maar de kwaliteit ook. Door de voorwashal, de kwaliteit van de viltlappen en borstels en de gescheiden voor- en hoofdwassysteem maakt Geling’s Langste autowasstraat dé wasstraat van Groningen.

wasstraat Groningen

Het interieur van uw auto

Naast de schone buitenkant van uw auto, heeft Geling’s Autowasstraat in Groningen ook een interieurstraat waar de binnenkant van uw auto weer als nieuw is. Onder genot van een kop koffie wordt uw auto geheel gereinigd, in slechts een paar minuten, door uw eigen schoonmaakteam.

wasstraat Groningen

Groot aanbod in wasprogramma’s

Bij Geling’s Langste autowasstraat in Groningen heeft u groot aanbod van waspakketten. Als de auto door de voorwashal gegaan is, zal deze nagenoeg schoon zijn. In de vervolghal wordt de auto, afhankelijk van het wasprogramma, met schoonmaakmiddel en diverse soorten was behandeld.

Ook voor trucks en caravans

Ook kunt u bij Gelings’ Langste autowasstraat terecht met uw truck of caravan. Uw wagen wordt grondig gewassen en daarna wordt en nog een waslaag op aangebracht.

Geling’s waspas: extra voordeel!

Heeft u onze waspas al aangeschaft? Deze is gratis en geeft veel voordeel! Zoals happy hour en een gratis wasbeurt op uw verjaardag!

Wasboxen

Voor mensen die graag zelf de auto willen wassen, heeft Geling’s langste autowasstraat ook wasboxen.

  • Twee buiten wasboxen zijn 24 uur per dag beschikbaar.
  • Zeven overdekte wasboxen zijn tijdens de openingstijden van de wasstraat beschikbaar. Hier staat u uit de wind!

Contact

Meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! Ook kunt u ons volgen via Facebook!

Wij zien u graag bij Geling’s Langste autowasstraat!