wasstraat Groningen

Interieur zonder afspraak

Interieurreiniging van uw auto

De binnenzijde van de auto wordt schoongemaakt: ramen, dorpels, matten en dashboard worden gereinigd en de vloer gestofzuigd voor een schoon en fris interieur. Kosten €17,50,-

Het proces van reiniging

U wordt  ontvangen door uw eigen speciale cleanteam van Gelings wasstraat in Groningen, dat direct aan de slag gaat met het interieur van uw auto. Terwijl u geniet van een kopje thee of koffie ziet u hoe uw auto met de minuut schoner wordt.

Uw auto staat op één lopende band. De band is 5,5 meter breed en 35 meter lang. U kunt van het begin tot aan het einde meelopen en meekijken, met uw kopje koffie/ thee in de hand. Uw persoonlijke cleanteam zal binnen enkele minuten het interieur grondig schoonmaken. Ze maken hierbij gebruik van hoogwaardige en krachtige apparatuur.

De werkwijze

Er wordt veel zorg besteed aan het interieur van uw auto tijdens het schoonmaken. Voor een optimaal resultaat hanteren wij de volgende werkwijze:

We beginnen met de automatten. Zijn ze van stof, dan worden ze onder handen genomen door een machinale mattenklopper. Rubberen matten gaan in een speciale machine die ze met water en borstels bewerkt.
Het dashboard en de ramen worden grondig schoongemaakt.
Hierna zijn de deurdorpels aan de beurt. We reinigen de horizontale delen van de deuropeningen, zodat uw kleding schoon blijft bij het in- en uitstappen. Het hele interieur, inclusief kofferbak, wordt zorgvuldig gestofzuigd.

Uw auto ondergaat een laatste inspectie voordat u hem weer schoon terugkrijgt.

Deze service kost slechts € 17,50 bovenop de prijs van een van de waspakketten die wij aanbieden!

Heeft u onze waspas al?

Interieur reiniging kan tijdens de openingstijden van de wasstraat, tot een kwartier voor sluitingstijd.